Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI), Fakultetsadministrasjonen, Seksjon for studieadministrasjon og internasjonalisering

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI) har ca. 550 ansatte og 7000 studenter, og holder til i Oslo og Akershus. Fakultetet består av fire institutter og Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO).

Fakultetet utdanner fremtidens lærere fra barnehage til og med videregående skole, i nært samarbeid med praksisfeltet. Fakultetet tilbyr ph.d. i utdanningsvitenskap for lærerutdanning. I tillegg tilbyr fakultetet utviklingsstudier og utdanning i tegnspråk og tolking. Mangfold er en kjerneverdi for fakultetets virksomhet. Forsknings- og utviklingsarbeidet er profesjonsrettet, praksisnært og internasjonalt orientert.

Fakultetsadministrasjonen med ca. 100 medarbeidere utgjør litt under 20% av fakultetets ansatte. Virksomheten omfatter administrasjon av studier, praksis, forskning og utvikling, oppdrag, kommunikasjon, økonomi og HR. Administrasjonen jobber tverrfaglig og i nært samarbeid med fakultetets enheter.

Rådgiver

Liker du å jobbe med studentforvaltning og eksamen?    

Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI), seksjon for studieadministrasjon og internasjonalisering søker ny medarbeider til 1 års vikariat som rådgiver. Arbeidssted er studiested Pilestredet. Det er ønskelig med tiltredelse snarest.

Stillingen inngår i en gruppe med ansvar for eksamen, timeplan og studentforvaltning tilknyttet instituttene for grunnskole- og faglærerutdanning (GFU), og internasjonale studier og tolkeutdanning (IST).

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

 • eksamensarbeid
 • administrativ veiledning av studenter
 • administrativ oppfølging av studieprogram og kontakt med instituttene
 • klagebehandling og behandling av permisjonssøknader
 • kvalitetssikring av retningslinjer og prosedyrer, samt utviklingsarbeid knyttet til dette

OsloMet er inne i et utviklings- og endringsarbeid og stillingens oppgaver kan bli endret.

Vi søker deg som har

 • universitets-/høgskoleutdanning på minimum bachelornivå, lang og relevant erfaring kan kompensere for kravet til utdanning
 • god kompetanse i FS (Felles Studentsystem)
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på et skandinavisk språk og engelsk 

Det er en fordel at du har erfaring fra studieadministrativt arbeid, spesielt eksamensarbeid og god kunnskap om aktuelt lov- og avtaleverk, samt erfaring med bruk av Inspera. 

Vi ønsker deg som

 • arbeider ryddig og strukturert
 • er serviceinnstilt og har godt humør
 • har gode samarbeidsevner, men kan også arbeide selvstendig
 • har stor arbeidskapasitet og kan trives med å jobbe i et tidvis hektisk miljø

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Vi kan tilby deg

 • spennende jobb på Norges tredje største og mest urbane universitet
 • muligheter for faglig utvikling innen det studieadministrative feltet
 • et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø
 • fleksibel arbeidstid gode velferdsordninger og trening i arbeidstiden 

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

 • Kontorsjef Henriette Kleivane på telefon 67 23 60 06/977 69 044

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ som rådgiver, stillingskode 1434, kr 436 900 – 579 300 per år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

 

Søknadsfrist:          21. juni 2018

Ref:                        18/05894

 

OsloMet har implementert Charter & Code og er sertifisert av EU kommisjonen til

HR Excellence in Research (HRS4R).

 

OsloMet deltar i EU nettverket for mobilitet av forskere Euraxess

 

Ansettelsestype Vikariat
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 100 %
Sted Pilestredet 42
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 18/05894
Kontakt
 • Henriette Kleivane, Kontorsjef, 67 23 60 06/977 69 044
Publisert 07.06.2018
Søknadsfrist 21.06.2018

Return to job vacancies